Menu

11 maart 2015

Kingsman: The Secret Service (2015)

Hollywoodproducent-rot Matthew Vaughn heeft zich weten te bewijzen als regisseur met Kick-Ass. Een film hoeft niet perse cliché te zijn al is het genre dat wel geworden. Dit heeft hij met Kick-Ass gedaan en dit was ook zijn plan bij Kingsman.

Eggsy is een straatschoffie die is gestopt met zijn opleiding en thuis woont bij zijn moeder en gewelddadige stiefvader. Laat zijn overleden vader hem nou net een medaille hebben achter gelaten wat hem best van pas kan komen. Zijn vader was namelijk lid van een geheime spionage organisatie genaamd Kingsman. Deze organisatie heeft toevallig een vacature openstaan, misschien wat voor Eggsy?

Hij heeft het hem weer geflikt hoor! Maar wat verwacht je met Samuel L. Jackson als de slechterik en Michael Caine als leider van Kingsman. Naast deze grote namen was Taron Egerton als Eggsy ook geweldig, nog nooit van hem gehoord? Ik ook niet, maar met deze film op zijn CV kan hij het nog ver gaan schoppen. Matthew Vaughn heeft weer een genre overhoop gegooid en ik kan niet wachten tot zijn volgende film!


Mijn cijfer:      8,5/10
IMDb:             8,2/10


Valentine: Do you like spy movies, Mr. DeVille?
Harry Hart: Nowadays, they're all a little serious for my taste. But the old ones... marvelous. Give me a far-fetched theatrical plot any day.
Valentine: The old Bond movies. Oh, man. Ah, when I was a kid, that was my dream job: gentleman spy.
Harry Hart: I always felt that the old Bond films were as good as the villain. As a child, I rather fancied a futuristic colorful megalomaniac.
Valentine: What a shame we both had to grow up.


Sinds 12-02-2015 in de bioscoop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten